Tel: 972 671 375 Figueres 
inici     qui som     especialitats     on som    
Ginecologia i obstetrícia

Ginecologia és la ciència de la dona i en medicina es refereix a l’especialitat mèdica i quirúrgica que tracta les malalties del sistema reproductor femení (vagina, úter, ovaris i glàndules mamàries). S’ocupa també de l’anticoncepció, trastorns hormonals, i control i prevenció de la menopausa.

Obstetrícia és la branca mèdica que s’ocupa de la dona embarassada, del part i del puerperi, de les complicacions possibles en cada una d’aquestes etapes i dels aspectes psicosocials de la maternitat.

Amb quines clíniques treballem?

   - Clinica Girona, Joan Maragall X Girona telf. 972204500
   - Clinica Bofill, Ronda Pare Claret X Girona telf. 972204350

Ecografies obstètriques 3d i 4d

Us oferim l’oportunitat de veure el vostre fill dins la seva mare amb unes ecografies d’alta resolució, en format tridimensional ( 3d ) i de gravar-ho en un suport digital en temps real ( 4d ).

La millor època per veure’l oscil•la entre les 28 i 33 setmanes. Hi dediquem uns 30 minuts i si la posició del fetus impedeix o dificulta la seva visualització correcta ho tornem a repetir al cap d’uns dies.

Revisions ginecològiques

Es recomanen a partir del moment en que una dona comença a tenir relacions sexuals i a partir dels 22 – 25 anys encara que no n’hagi tingut. Es fa una citologia anual, control ecogràfic d’úter i ovaris i examen mamari. També es recomana una analítica sanguínia anual. A partir dels 40 anys i abans si convé, una mamografia anual. A les dones menopàusiques els farem densitometries triennals o bianuals si cal.

Vacunació contra el virus del papil•loma humà

Actualment dintre de la prevenció del càncer de coll d’úter, a més de la citologia anual es fa èmfasi en l’ús de la vacuna anti-papiloma-virus humà.

Anticoncepció

Actualment pots disposar d’un ampli ventall d’opcions anticonceptives: pastilles, anells vaginals, parxes transdèrmics, diu’s, diu’s hormonals i preservatius. Cap és millor que els altres: depèn de les teves necessitats i de la teva comoditat.

Obstetrícia – control de l’embaràs

Control i atenció integral de l’embaràs fins al part. Diagnòstic prenatal i possibilitat d’ecografies 3d i 4d. Control puerperal.

Menopausa

És una nova etapa a la vida de la dona que pot suposar casi la mitat del total de la seva vida. Fem el seguiment de trastorns provocats per la falta d’hormones, Prevenció de l’osteoporosi i mantenir-li una vida sexual satisfactòria. Cal donar-li més vida als anys. També s’ha d’ajudar a la part psicoafectiva de la dona en aquests anys.


Dr. Carles Mallol Bataller
Metge especialista en ginecologia y obstetricia
 
Centre Mèdic noumèdic - Tots els drets reservats - Copyright 2016 info@noumedic.net