Tel: 972 671 375 Figueres 
inici     qui som     especialitats     on som    
Medicina Familiar, Homeopàtica i mètode Pronokal

Oferim els següents serveis:

 • Medicina Familiar i comunitària

 • Conveni amb algunes mútues (consultar).

 • Mètode Pronokal

 • Dieta proteinada amb alt valor biològic, medicalitzada, amb una reeducació alimentària per la pèrdua de pes i el manteniment a llarg plaç. Consultar: www.pronokal.com

 • Homeopatia

 • La homeopatia facilita la posada en marxa dels mecanismes interns que tot ésser viu té per regenerar-se i reequilibrar-se, aconseguint així millorar l'estat general de salut i corregir tot tipus de malalties, en especial, transtorns crònics de salut i subaguts amb poques espectatives de solució en la medicina convencional (alopàtica) com: migranyes, fibromialgia, Síndrome de la fatiga crònica, asma, rinitis, al.lèrgies alimentàries, transtorns digestius (dispèpsies, diarrees cròniques...), i els problemes derivats de la salut de la dona en totes les seves etapes de la vida (adolescència, problemes hormonals durant la menstruació i també en la menopausa). Dona suport a les alteracions del sistema nerviós com l'insomni, baix rendiment escolar, nens diagnosticats de hiperactius o amb dèficit d'atenció, essent una alternativa o un pilar més de la teràpia psicològica sense els inconvenients dels ansiolítics o antidepressius (ansietat, fòbies, transtorns de l'ànim, transtorns alimentaris...).

  Dinamitza el sistema immune essent una eficaç eina com a prevenció i tractament de les malalties recurrents tant en els nens com en els adults, otitis, refredats, bronquitis, còlics del lactant, dermatitis,...

  Tenint en compte que la malaltia és l'expressió del desequilibri de la nostra força vital, l'objectiu de la homeopatia no és la supressió dels símptomes sinó la desaparició dels mateixos pel retorn de l'equilibri global i estble de la persona i de l'organisme.

  No exclou altres tractaments.

  Tractament no agressiu, sense efectes secundaris ni toxicitat (a tenir en compte pels problemes que puguin sorgir durant la gestació)


"La curació emana del nostre interior igual que la malaltia" (Dr.Edward Bach)


Dra. Anna Maria Juanola Pellicer
Metge de Família. Núm.2912


 
Centre Mèdic noumèdic - Tots els drets reservats - Copyright 2016 info@noumedic.net